BEAUTY REVIEW: Soonsoo – The Celebrity Treatment Mask (Eng-Indo Language)

Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask

/Scroll ke bawah untuk Bahasa Indonesia/

Soonsoo –  Celebrity Treatment Sheet Mask Review in English

Honestly, I’ve never heard anything about this brand before. I bought Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask at Hermo Indonesia and that was the first time I know about Soonsoo brand. This Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask comes to help the improvement of your complexion by brightening and hydrating as it is written in the packaging. It is also written that this Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask can help moisturizing the skin and help the skin get soothing and calming.

 Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask

The packaging is pretty enough with a combination of white and gold color. As usual, the sheet mask is really really bigger for my face and it is hard to put the mask on my face because its size. Damn! I have to enfold the sheet mask first before using it. Each of packaging has once piece of mask that has good fragrance and thick essence. I really love the fragrance somehow. After 30 minutes waiting I peel it off and see that  my skin really gets brighter! So amazing. My skin looks brighter and healthier. My skin also feels so fresh and soft.

Maybe I’m gonna use this Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask frequently because I love it so much. Its essence is really wonderful. FYI, I bought this Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask again to stock up my monthly skin care products because I really love the result.

Over all, I really like this Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask and there is absolutely no negative effect on my skin caused by this mask. If you want to use sheet mask that suits to any types of skin, I think this Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask can be one of the options!

Plus:
– really brightening and hydrating my face

– the good fragrance, and its lot of essence.

Minus: beside of the size that is much bigger for my face, there’s nothing to hate because it’s amazing.

P.S. Don’t forget to pat the rest of essence on your skin with your finger after using the sheet mask. Why? Because it will make the essence absorb more to your skin. Then you can do your skin care routine after that. Many dermatologists recommend to apply the skin care by patting it with the finger, so it won’t harm skin’s top layer and make the skin care absorb perfectly. Please, never apply your skin care by rubbing your skin!

 



Soonsoo – Celebrity Treatment Sheet Mask Review in Bahasa Indonesia

 Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask

Jujur aja, aku belum pernah mendengar segala hal tentang brand Soonsoo ini sebelumnya. Aku beli Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask di Hermo Indonesia dan itu adalah kali pertama aku kenal brand Soonsoo. Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask hadir untuk membantu mencerahkan dan menghidrasi kulit. Pada kemasan juga tertulis bahwa sheet mask ini dapat membantu melembabkan dan menenangkan kulit.

 Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask

Kemasannya cukup menarik dengan kombinasi warna putih dan emas. Seperti biasa, ukuran Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask ini terlalu besar buat wajahku dan aku cukup kesulitan buat mengaplikasikannya. Damn! Akhirnya aku harus ngelipet-lipet sheet mask-nya supaya ga lepas. Setiap kemasan terdiri dari selembar sheet mask dengan bau yang harum dan essence yang cukup banyak. Entah kenapa aku suka banget sama baunya. Aku menggunakan sheet mask ini selama 30 menit dan setelah itu aku langsung cek wajahku di cermin daaan kulitku beneran kelihatan lebih cerah! Bener-bener amazing! Kulitku kelihatan lebih cerah dan sehat karena pori-pori kulitku jadi lebih rapat dan kelihatan cukup kenyal 😀 ga cuma itu aja, kulitku juga terasa lebih segar dan lembut.

Kayaknya aku akan pakai masker ini secara berkala deh karena suka banget sama sheet mask ini. Essence-nya yang cukup banyak benar-benar menjadikan kulitku tampak lebih cerah dan segar. FYI, aku akhirnya beli sheet mask ini untuk aku jadiin stock sheet mask dan skin care bulananku karena aku suka banget sama hasilnya.

Secara keseluruhan, aku suka banget Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask dan ngga ada efek negatif yang aku rasakan selama dan setelah menggunakan sheet mask ini. Kalau kamu ingin menggunakan sheet mask yang bisa cocok dengan segala jenis kulit, aku rasa Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask ini bisa jadi salah satu pilihan.

Plus:
– benar-benar mencerahkan dan menghidrasi kulitku

– baunya yang harum dan essence-nya yang cukup banyak.

Minus: selain ukurannya yang kebesaran untuk wajahku, ga ada yang ga kusuka dari Soonsoo Celebrity Treatment Sheet Mask ini. Benar-benar salah satu sheet mask favoritku.

P.S. Setelah menggunakan sheet mask ini jangan lupa ya untuk menepuk-nepuk essence yang tersisa di wajah dengan jarimu. Kenapa? Supaya essence-nya lebih meresap ke kulitmu. Lalu kamu bisa langsung menggunakan ritual skin care seperti biasa setelahnya. Banyak petuah dari ahli-ahli kulit dan kecantikan yang bilang kalau menggunakan skin care dengan cara menepuk-nepuk bisa bikin skin care benar-benar meresap dan ga melukai lapisan luar kulit. Please, jangan pernah mengaplikasikan skin care dengan cara menggosok-gosok kulit ya!

8 Comments

    1. yes, hope my tip can be useful for everyone, especially you. Thank you annie for stopping by and following my blog sweetie, I did follow you too! 🙂 xoxo

    1. yeah, I think this sheet mask is good for sensitive skin too because it’s written for all skin types 🙂

WRITE A COMMENT HERE!