IN MY ROOM: A Quick Post About Small Cute Notebooks (Sebuah Quick Post tentang Para Notebook Mungil yang Lucu)

File_002
File_001

If you've ever seen my story on About Me page, you must have known that I'm a sticker, notebook, and all the cute stuff lover. I'm also a collector, hehe. I love collecting cute stuffs since I was just a little kid. I've been collecting so many notebooks, magazines, bags, shoes, skin care products, paper crafts, and stickers. Wait, do I forget anything else? I hope not.

This is the last small notebooks I get from P (the man in the picture). Four small books with cute pictures in their covers. Banana and pineapple don't describe anything actually---there are no reason why it has to be banana and pineapple. I just love the pictures and colors of these notebooks. Oh and, I am actually a huge fan of pink color, but I thought it would be really interesting to have another color, so I choose yellow.

What do you think about them?

Yay or Nay?

© 2017 / noovihandayani


 

File_002

Kalo kalian pernah baca halaman About Me di blog ini, kalian pasti tau banget bahwa gue termasuk salah satu pecinta sticker, notebook, dan barang-barang lucu lainnya. Gue juga seorang kolektor sih sebenernya, hehe. Gue suka banget ngoleksi barang-barang lucu dari gue kecil dan gue udah ngoleksi banyak banget notebook, majalah, tas, sepatu, produk skin care, paper crafts, maupun sticker. Wait, do I forget anything else? I hope not.

Ini merupakan beberapa koleksi notebook kecil terakhir yang gue dapet dari P (laki-laki yang ada di foto). Empat buku berukuran kecil dengan gambar yang menurut gue lucu banget di bagian covernya. Anyway, gambar nanas dan pisang yang jadi pilihan ini ga ada maknanya sama sekali--- tepatnya, ga ada alasan kenapa pilih notebook yang gambarnya nanas dan pisang. Gue milih ini literally karena suka dengan gambar dan warnanya aja. Oya, sebenernya gue ini pecinta warna pink banget dan biasanya gue selalu beli barang yang warnanya pink. Tapi gue pikir warna lain juga lucu kok, karena itulah gue pilih kuning, hehe.

What do you think about them?

Yay or Nay?

© 2017 / noovihandayani

7 Comments

WRITE A COMMENT HERE!